Peringatan untuk aku yang selalu lupa


سُوۡرَةُ آل عِمرَان

رَبَّنَا لَا تُزِغۡ قُلُوبَنَا بَعۡدَ إِذۡ هَدَيۡتَنَا وَهَبۡ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحۡمَةً‌ۚ إِنَّكَ أَنتَ ٱلۡوَهَّابُ


[3:8] (Mereka berdo'a): "Ya Tuhan kami, janganlah Engkau jadikan hati kami condong kepada kesesatan sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan karuniakanlah kepada kami rahmat dari sisi Engkau; karena sesungguhnya Engkau-lah Maha Pemberi (karunia)".

Saturday, September 27, 2008

Selamat Tinggal Ramadan dan Selamat Datang Syawal

Bersempena dengan kedatangan Bulan Syawal, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk memohon maaf kepada semua pembaca-pembaca blog yang budiman jika terdapat sebarang kesalahan atau tersinggung kata. Almaklumlah, kekadang tu bila beri komen tu tak toleh kiri kanan. Diharapkan kedatangan bulan Syawal kali ini akan dipenuhi dengan keberkatan dan keinsafan....


- Letting the time pass me by....

12 comments:

Man Syawal... said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin... Bro balik mana tahun nie?

kumbang desa said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin... Semoga sihat-sihat selalu .....

Adry said...

Salam Raya .. maaf zahir dan batin ek..


Adry @ http://www.adrysabry.com

Anonymous said...

hai..

Anonymous said...

Ass'kum..wbkth..
Dah ramai cucu cikgu Jabar nie..
Hai PK.. smuge diberkati hidup dunia & akhirat..

Anonymous said...

Ass'kum..wbkth..
Dah ramai cucu cikgu Jabar nie..
Hai PK.. smuge diberkati hidup dunia & akhirat..

Letting the time pass me by said...

adry
Thanks... selamat hari raya

anon,anon & anon
Alhamdullillah, dimurahkan rezeki.. Selamat Hari Raya - maaf zahir batin....

PK nie nama yang dah lama tak didengar dah,.... Dah lebih 30 tahun dah tak dengar nama tu...

Letting the time pass me by said...

man syawal
Gua balik Johor kejap...

kumbang desa
thank you bro...

dakchomey said...

slmat hari raya... nk duit raye!!

Anonymous said...

pk ... haha,,'
lu pikir la sendiri..
biler nak buat open hse..aku nak maie ni...

Anonymous said...

disebabkan jodoh aku cepat skit sbb skola tak tingi .. anak aku dah masuk mjsc kb.. yg aku takut dier menurun prangai bapak dier..
bleh bg petua skit.. PK

Letting the time pass me by said...

anon
Kau tak payah la nak berteka-teki dengan aku, dah tua-tua nie mana ade masa nak main teka-teka nie..

Anyway tahniah sebab anak kau masuk MRSM, anak aku yang tua pu baru aje darjah 2...

Kalau datang Kuantan call la aku. Nanti aku belanja kau makan Mee Bandung Muar..